Vacature Recruiter

Vacature Recruiter

Functieomschrijving
Wij zoeken een ervaren collega die wil groeien en doet groeien en niet kan wachten om nieuwe projecten op te pakken om met Jobrent een belangrijke positie in de markt te creëren.

In deze ondernemende functie van Recruiter ben je actief in het speelveld van Recruitment en HR. Je bent verantwoordelijk voor de online én offline werving en selectie van kandidaten en voor de opzet van ‘de belangrijkste en bekendste vacaturebank’ van Nederland’ voor functies bij onder andere gemeenten en woningbouwcorporaties. Ondernemerschap, doorzettingsvermogen en daadkracht mogen in jouw profiel dus niet ontbreken.

Je bent iemand die in staat is ons recruitment naar een hoger plan te brengen en met enthousiasme en creativiteit ambitieuze doelstellingen weet te realiseren, een netwerk op te bouwen en mensen aan je te binden.

Functie-eisen

Ben je een ervaren Recruiter met actuele kennis van de arbeidsmarkt en veel ervaring met diverse social mediakanalen? Je bent een doorzetter, geeft graag vorm aan nieuwe initiatieven en ideeën? Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau, je bent vakvolwassen, volgt de ontwikkelingen in het recruitmentvak op de voet en je hebt een duidelijke visie op recruitment? Dan dagen wij je uit om te solliciteren en wellicht in gesprek te gaan met ons.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Jobrent betekent werken bij een ambitieuze, jonge organisatie die, samen met haar zusterorganisaties, voor grote uitdagingen staat.

Onze groep bestaat uit vier bedrijven die grote marktkansen kunnen creëren door samen te werken en van elkaars kracht te profiteren.

Jobrent heeft zich als doel gesteld dé vacaturebank te worden voor onder andere gemeenten en woningbouwcorporaties op het gebied van vastgoed en infrastructuur en te groeien door haar focus te richten op de externe markt.

In onze organisatie heerst een informele sfeer waar rangen en standen geen rol spelen en een gezonde arbeidsethos heerst.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op of je mail direct je sollicitatie.

Inschrijven

INSCHRIJVEN JOBRENT

Meer weten over vacatures?

Schrijf je in!