‘Afspraak is afspraak.’ We roepen het overal. Niet omdat we dat wel goed vinden klinken, maar omdat we daadwerkelijk op deze manier willen werken. Wij beloven iets en u kunt erop vertrouwen dat we het nakomen. Daar draait het immers om in ons vak: vertrouwen, rechtsgelijkheid en nauwkeurigheid.

Verder vinden wij een open communicatie en een persoonlijke no-nonsense aanpak belangrijk. In de praktijk vertalen we dat in vier V's:
 • Verdiepen
  Bij elke opdracht nemen we de tijd om te achterhalen wat de werkelijke vraag is. Wij luisteren daarbij goed naar de opdrachtgever, gaan mee op pad en stellen de juiste vragen. Wij verdiepen ons in elke nieuwe situatie.

 • Vertrouwen
  Elke relatie is gebaseerd op vertrouwen. We houden het dan ook graag persoonlijk. Zo stellen wij bijvoorbeeld graag onze controleurs aan u voor. Dat wekt vertrouwen en werkt wel zo prettig.

 • Vakmanschap
  Het lijkt zo simpel, het controleren van een adressenbestand. Maar de ervaring leert dat elke situatie anders is. En dat vraagt om een flexibele en oplossingsgerichte werkinstelling, oftewel: vakmanschap. Het geheim? Ervaring, ervaring en nog eens ervaring.

 • Verrassen
  Wie vindt het niet leuk om verrast te worden? Dat doen wij dan ook graag bij onze relaties. Simpelweg met onze aandacht, expertise, service en oplettendheid.